Over ons

Onze namen zijn Romme en Indira. Wij zijn 17 en 18 jaar oud en komen uit de omgeving van Arnhem. Op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen volgen wij allebei de opleiding commerciële economie.

In de vrije tijd die we hebben gaat Romme graag naar festivals, luistert hij graag naar muziek en sport hij graag. Zo is hij op dit moment helemaal gek van fitness en klimmen.  Naast dat hij graag muziek luistert, maakt hij vaak zelf muziek. Hij maakt vooral hardstyle muziek. Op internet leest hij graag het nieuws en leest hij blogs.

In Indira’s vrije tijd gaat ze graag shoppen, spreekt ze af met vriendinnen en sport ze. Ze houdt ervan om samen met haar vriendinnen terrasjes te pakken of naar de bioscoop te gaan. Qua bioscoopgenre heeft ze geen specifieke voorkeur, als de film maar interessant is. Op internet leest ze ook graag nieuwtjes en blogposts.

Wij zijn eigenlijk heel verschillend, maar naast al onze verschillen, hebben wij op zijn minst één grote overeenkomst. Wij zijn namelijk allebei gek op tosti’s! Als we trek hebben maken we dan ook graag een lekkere tosti. Geen één tosti is hetzelfde en vanuit deze optiek hebben wij Tostitopper bedacht.

Heb je vragen, ideeën of andere opmerkingen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie reacties en vinden het leuk om jullie tostitips, tostitops en tostiflops te lezen.

.

Leave a comment